Max Bedrijfsmode creëert tenues en uniformen voor een brede doelgroep, waaronder receptionistes, beveiligingsbeambten, begrafenisondernemers, taxibedrijven, horecabedrijven, muziekverenigingen, koren en korpsen.

 

Kleermakers sinds 1898

Max Bedrijfsmode verzorgt uw bedrijfstenue en uniform tot in de puntjes. Onze ervaring als ambachtelijke kleermakers voert terug tot 1898. Kennis van stoffen en visie op representativiteit zit ons dan ook in het bloed. Vanuit heel Nederland doen organisaties en verenigingen een beroep op ons voor een onberispelijke uitstraling. Voor een image dat past bij de cultuur van uw organisatie én bij de criteria van uw mensen.

 

Doordachte designs

Een goed tenue of uniform begint bij een glashelder beeld van de beoogde uitstraling. Bij Max Bedrijfsmode gaan we dan ook eerst met u om tafel om alle wensen en doelstellingen boven water te krijgen. Niet alleen úw wensen, maar ook die van uw personeel of uw leden. Zo houden we bijvoorbeeld al in een vroeg stadium rekening met de benodigde maatrange. Acceptatie van de toekomstige dragers is immers cruciaal bij het invoeren van een nieuwe outfit.

 

Esthetiek en functionaliteit

Met onze kennis van stoffen adviseren we u vervolgens over de mogelijkheden voor de diverse doelgroepen. De juiste stofkeuze is niet alleen belangrijk in esthetische zin maar ook voor de functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan muziekkorpsen die in weer en wind hun optredens moeten verzorgen. Wij weten als geen ander de kleur- en stofsamenstellingen af te stemmen op de taken en activiteiten van uw mensen.

 

Blijvend onberispelijk

Een representatief ontwerp is één. Maar minstens zo belangrijk is het om diezelfde representativiteit tot in lengte van jaren te kunnen waarborgen. Wij besteden dan ook zeer veel aandacht aan continuïteit en levensduur, kiezen uitsluitend voor stoffen, kleuren en dessins die gegarandeerd na te leveren zijn.

Niet alleen selecteren wij enkel kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde leveranciers. Ook laten wij onze materialen uitvoerig testen bij TNO textiel. Als het gaat om slijtvastheid, pilling, kreukherstellend vermogen, krimp en kleurechtheid laten we in uw belang niets aan het toeval over.

 

Bij Max Bedrijfsmode gaan we uitsluitend voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Anders gezegd: u bent bij ons even welkom of u nu drie of driehonderd stuks nodig heeft. Naast complete kostuums verzorgen wij ook afzonderlijke kledingstukken, bijvoorbeeld overhemden met daarop uw bedrijfslogo geborduurd of geplakt.

Handig om te weten als u veelvuldig deelneemt aan beurzen of shows. Heeft u speciale wensen? Legt u ze ons eens voor. De mogelijkheden zijn legio bij Max Bedrijfsmode.